Green Stories är ett butikskollektiv som har funnits på Davidshall i Malmö sedan december 2015. Hos oss samlas flera ekoföretagare med hållbarhet i sinnet under ett gemensamt sortiment. Vi är både en butik och en eventplats, där du kan ta del av intressanta föredrag, roliga workshops och en och annan provsmakning, och vi är numera också en webbshop, så att ännu fler kan göra unika gröna val när de letar efter exempelvis presenter!

Här hittar du varor som är antingen ekologiska, återbruksdesignade/upcyclade, tillverkade enligt fair trade-principer eller på något annat sätt ansvarsfullt producerade. Här i webshopen hittar du ett urval av vårt sortiment. Besök gärna vår fysiska butik på Jörgen Ankersgatan i Malmö, där vi erbjuder ännu fler hållbara varor!
Har du själv en produkt som du tror passar in i vårt sortiment och är intresserad av att höra mer om att hyra hylla? Kontakta oss gärna på greenstoriesmalmo@gmail.com

Vår integritetspolicy är ganska enkel. Vi skickar inte några nyhetsbrev och vi lagrar inga personuppgifter i onödan, eller delar med oss av dem av tredje part. Som kund har du rätt att få veta vilka uppgifter om dig som finns sparade efter gjorda köp, och även bli helt raderad från listorna. Kontakta oss bara i  så fall!
Vill du ta del av våra erbjudanden och nyheter (både i webbshoppen och i vår fysiska butik) så vill vi gärna tipsa om våra konton på sociala media.
På Facebook hittar du oss på https://www.facebook.com/greenstoriesmalmo/
På Instagram heter vårt konto https://www.instagram.com/greenstoriesmalmo/

Varmt välkommen var du än vill hälsa på oss!